hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A robotok már a hálószobában vannak
Szextech-forradalom
A robotok már a hálószobában vannak

Forrás: Youtube / TflexTech

2022. 05. 05.
A dolgok internete az emberi élet minden területét érinti, beleértve az intim szférát is. A megvalósítás valamilyen stádiumában lévő újítások arzenálján megdöbbentő végignézni: fényévekre kerültünk a szex eredeti rendelte­tésétől és természetétől.

Most minden előfizetőnknek adunk! Fizessen elő a Hetek nyomtatott vagy online hetilapra a régi áron május 31-ig és spóroljon velünk. Részletek a hetilapban és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

Kolosszális mennyiségű pénz van a szextech-ben (a technológiát és az emberi szexualitást ötvöző innovációkban) – ez az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág. 2020-ban 50 milliárd dollárra becsülték a forgalmát, amely évente kb. 30 százalékkal emelkedik.

Azt mondják, a koronavírus-járvány alatti lezárások is dobtak rajta egy nagyot. Amandine Ranson, a Lelo France szexjátékmárka kommunikációs vezetője szerint kuncsaftjaik a Covid alatt „egy kis életörömért” fordultak a termékeikhez. Volt, amikor eladásaik 180 százalékkal növekedtek.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!