hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Zaklatás és démoni szeánszok: így küzdenek a sátánisták az abortuszért
A boszorkányok háborúja a keresztények ellen
Zaklatás és démoni szeánszok: így küzdenek a sátánisták az abortuszért

Fotó: AP / Elise Amendola

2022. 07. 14.
Hátborzongató spirituális hadviseléssel próbáltak sátánista és boszorkány csoportok számukra kedvező ítéletet kicsikarni a Legfelsőbb Bíróságból az akkor még kétes kimenetelű életpárti ítélet kihirdetése előtt. A jelenség rávilágít az abortuszkérdés mélyen nyugvó szellemi gyökereire.

Az evangéliumi keresztény értékeket peres eljárásokban (is) képviselő szervezet, a Liberty Counsel munkatársai horrorisztikus képet festenek arról, milyen mozgalmak aktivizálták magukat a június 24-i bírósági határozat meghozatala előtt.

Mikor még semmi biztosat nem lehetett tudni, a Dobbs v. Jackson Women’s Health Organization ügyért keresztények egy csoportja ima-összejövetelt szervezett a Legfelsőbb Bíróság épülete elé, hogy a magzati éle­tekre nézve áldásos döntést kérjenek Istentől. Csakhogy nem ők voltak az egyedüliek, akik spirituális célból vonultak ki az Egyesült Államok igazságszolgáltatásának központi komplexumához. Derült égből villámcsapásként érte őket, amikor női és férfi boszorkányok vették körül őket, akik nyíltan gyakorolták sötét praktikáikat.

Gyűlöletoffenzíva

A Liberty Counsel által meghirdetett imavirrasztáshoz két hangszórót és egy kisebb pódiumot állítottak fel, hogy a keresztény résztvevők felszólalhassanak és dicséreteket játszhassanak. Ahogy azonban az ima elkezdődött, az életpárti szervezet munkatársait és a többi közbenjárót sátánisták és boszorkányok vették körbe, akik azzal a nem titkolt céllal vonultak ki a bíróság épületéhez, hogy az akaratukat a természetfeletti segítségével átjuttassák az épület falain, és a bírói testületre kényszerítsék.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!