hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Végezzen-e házimunkát a férfi?
Bedő Imre, a Férfiak Klubja vezetője a férfi-nő szövetség megújításáról
Végezzen-e házimunkát a férfi?

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2021. 12. 21.
„Egy feleség írta nekem, hogy a kutyájuk reggel odahányt a padlóra, de a férje nem takarította fel, hanem megvárta, míg a felesége hazaér. A nő ilyenkor nyilván feltakarít, de közben a férje rendkívüli módon leértékelődik a szemében.” Beszélgetés Bedõ Imrével a férfi-nő egymásnak feszülésről.

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes 

A házasságok több mint fele ma válással végződik. Mi a felelőssége ebben a férfiaknak?

– Ha az élettársi kapcsolatokat is belevesszük, akkor a – fogalmazzunk így – széteső családok aránya 65-70 százalék körül van. Ez rendkívül súlyos probléma, hiszen az eredmény egy traumatizált társadalom. Sok esetben a házasságtól való tudatalatti félelmeket is az okozza, hogy a felek nem akarják megélni azt, amit elvált vagy rossz házasságban élő szüleik megéltek, illetve nem akarják ugyanezt a traumát okozni a saját leendő gyerekeiknek.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!