hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Tetőfokára hágott a vita az azonos nemű párok gyermekvállalásáról
Genderfront keleten és nyugaton
Tetőfokára hágott a vita az azonos nemű párok gyermekvállalásáról

A Hetek kampányt indított a gyermekek védelmében. Mindannyiuknak járna egy apa és egy anya.(Forrás: FB/Hetek)

2020. 12. 17.
Az Európai Unió idén konkrét stratégiát is elfogadott az LMBTQ-szülői jogok tagállamokban történő érvényesítéséről, miközben idehaza is kiemelt erővel népszerűsítik a genderlobbi hazai képviselői az úgynevezett „szivárványcsaládok” ügyét. A magyar kormány úgy tűnik felvette a kesztyűt, előbbivel szemben Brüsszelben, utóbbival szemben pedig a parlamentben az alaptörvény módosításával igyekezett védekezni.

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

A család az család – rengeteg internetező, celeb és influencer osztotta meg ezt a kijelentést a közösségi felületein, azt reklámozva ezzel, hogy a család fogalmába bele kell, hogy tartozzon minden szereteten alapuló kapcsolat, köztük kiemelten a homoszexuális pároké is. Az azonos neműek általi örökbefogadást ösztönző kampány nem most kezdődött Magyarországon, már tavaly év végén elkezdődött a kétapás és kétanyás családok népszerűsítése. A kampány zászlóvivője az LMBTQ-ügyeket képviselő Háttér Társaság, amely a plakátkampányokon túl rendezvényeken is népszerűsíti ideológiáját a kérdésben, legutóbb pedig egy kampányfilmben szólaltattak meg homoszexuális embereket, párokat, akik jelenleg is gyermekeket nevelnek Magyarországon. 

Genderfront Magyarországon

Ősszel még a kisgyermekeknek szánt gendermesekönyv, a Meseország mindenkié okozott országszintű felháborodást a társadalom körében, mivel a tervek szerint tanrendbe illeszthetően tanították volna az óvodásokat és kisiskolásokat többek között az aszexualitásról, transzneműségről, a leszbikus kapcsolatról és a homoszexuális esküvőről. Szakemberek szerint ilyen kis korban a gyermekek személyiségfejlődésében kárt és zavart okozhat a szexuális irányultságok ilyen mértékű oktatása, ezért több önkormányzat be is tiltotta a mesekönyvek óvodai terjesztését. 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!