hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Digitális rezsi: ön mennyi pénzt költ el észrevétlenül?
A pénztárcánkban turkál a kibertér
Digitális rezsi: ön mennyi pénzt költ el észrevétlenül?

Illusztráció(Fotó: Shutterstock / PuzzlePix)

2021. 12. 09.
„Drágul a Netflix!” harsogták néhány hete az internetes médiumok. Ugyan az árnövekedés nem volt kifejezetten nagy, mégsem meglepő a hírverés, hiszen tulajdonképpen egy új közszolgáltatóról van szó.

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes 

Ahogy egyre több háztartásban melegednek be a fűtőtestek, úgy kezd egyre forróbb témává válni a rezsikérdés is. Azonban érdemes belegondolni abba is, hogy a hagyományos víz-, gáz-, fűtésszámlák mellett a digitális világ is egyre nagyobb összegekkel szerepelteti magát költségvetéseink kiadásai között.

A streamingháború és az egyre bővülő előfizetéses szolgáltatások térnyerése miatt újabban egyre többen beszélnek az úgynevezett digitális rezsiről. A kifejezés pont olyan szörnyen hangzik, mint általában az internetes szakzsargon többi eleme, a jelentése pedig azokra az online szolgáltatásokra vonatkozik, amik ugyan nem feltétlen létszükségletet töltenek be, de mégis egyre kevésbé tudjuk elképzelni az életünket nélkülük. A kategóriába az Adobe Photo­shoptól kezdve a felhőalapú tárhelybővítőkön át a Netflixig sok minden belefér; a szórakozást nyújtó szolgáltatások és a munkavégzést megkönnyítő programok egyaránt.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!