hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Távol a világ zajától – beszélgetés Miklósa Erika operaénekessel
Családról, bezártságról és a Virtúózokról kérdeztük
Távol a világ zajától – beszélgetés Miklósa Erika operaénekessel

Forrás: Miklósa Erika

2021. 04. 28.
Bár opera­énekesnőként a világcsúcsra jutott és nagyon mozgalmas életet él, az elmúlt évben jól viselte a kényszerpihenőt. Azt, hogy végre sokat lehetett a családjával és volt ideje átgondolni a dolgait – minél távolabb a világ és a Facebook zajától. Miklósa Erikával beszélgettünk.

Most alkalmas Önnek az interjú?

– Igen! Az imént azért nem vettem fel a telefont, mert a kislányom ovijában váratlan szünnap volt ma, így az egész család együtt ebédelt itthon, ami mindig egy kitüntetett pillanat az életünkben. 

Jöjjön a megkerülhetetlen kérdés: Ön hogyan élte-éli meg a járvány időszakát, a bezártságot?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!