hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Oláh Gergő: Mi lesz a másik féllel, és mi lesz a gyerekekkel?
A boldog házasság nyomában
Oláh Gergő: Mi lesz a másik féllel, és mi lesz a gyerekekkel?

Fotó: Oláh Gergő

2024. 02. 14.
Oláh Gergõ 15 éve házas, és öt gyermeke van, ami különösen kirívó a show-biznisz világában, ahol szériában válik el szinte minden ismertebb arc. A 35 éves énekessel annak kapcsán beszélgettünk, hogy feleségével, Nikivel lassan fél éve járják az országot A boldog házasság nyomában című zenés előadásukkal, melyben saját életükről mesélnek.

  Honnan jött a házasságotokról szóló előadókörút ötlete?

Ez a gondolat régóta forgott bennem, de úgy voltam vele, hogy mivel mi csak 15 éve vagyunk házasok, nem pedig 30 vagy 50 éve, ezért nem biztos, hogy ki kell állnunk ezzel a témával. De ismerőseink azzal biztattak minket, hogy pont azért lenne érdemes ezt megtenni, mert fiatal házasok vagyunk, akik a mai extrém körülmények között tartanak ki egymás mellett.

Névjegy

Oláh Gergő (1988) magyar énekes, az X-Faktor harmadik szériájának győztese, Radics Gigi énekesnő unokatestvére.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!