hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Karácsonyban hitt, Dobrevet támogatta, Márki-Zayban bízik
Interjú Hiller Istvánnal, az MSZP választmányi elnökével
Karácsonyban hitt, Dobrevet támogatta, Márki-Zayban bízik

Forrás: Hetek

2021. 11. 18.
Őszintén hitt Karácsony Gergelyben, akinek a visszalépése után Dobrev Klárát támogatta – most mégis beállt Márki-Zay Péter mögé. Interjú Hiller Istvánnal, az MSZP választmányi elnökével.

Mit gondol, 2026-ban lesz még MSZP?

– Másfél évtizede hallgatom azokat, akik a Magyar Szocialista Pártot siratják. Azt üzenem nekik, hogy erősítsék meg a könnyzacskójukat, mert hosszú ideig lesz MSZP.

Azért kérdezem csak, mert nemrég még Lendvai Ildikó is beszélt arról, „benne volt a pakliban”, hogy megszűnik a párt, de egy másik volt szocialista politikus egy lapnak állítólag azt mondta, hogy „ennek a pártnak már annyi”.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!