hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„Ideológiai vita zajlik, nem ülhetünk ölbe tett kézzel” – Csepel polgármestere a Heteknek
Interjú Borbély Lénárddal
„Ideológiai vita zajlik, nem ülhetünk ölbe tett kézzel” – Csepel polgármestere a Heteknek

Borbély Lénárd, Csepel polgármestere(Fotó: Dósa Gyôzô)

2020. 12. 17.
Betiltotta a kerület óvodáiban a Meseország mindenkié című könyvet, a szivárvány- zászló helyett pedig a babazászlót tűzte ki a hivatalára. Csepel polgármesterével a meglepően súlyos Covid-fertőzéséről, az önkormányzati kihívásokról és a főpolgármesterrel való kapcsolatról is beszélgettünk.

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

Félt a haláltól, amikor koronavírusos lett?

– Konkrétan a halálfélelem nem fogalmazódott meg bennem, de teljesen átértékeltem a vírusról alkotott képemet. Tartottam előtte is a fertőzéstől, mivel azonban azt lehetett látni, hogy az idősek, illetve a krónikus betegek az igazán veszélyeztetettek, azt gondoltam, hogyha netán elkapom a betegséget, gyorsan megy majd át rajtam. Sokkoló volt, hogy nem így történt. Senkinek nem kívánom azt az érzést, hogy egyszerűen nem tud levegőt venni. Nem éltem még át korábban ilyet. Most már tudom, hogy a lehető legkomolyabban kell venni ezt a járványt.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!