hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Muszáj megszorításokkal kezdenie a Fidesznek
Interjú Oszkó Péter leköszönő pénzügyminiszterrel

2010. 06. 04.
Akadt olyasmi a Fidesz-program gazdasági és pénzügyi részében, amire azt mondaná: kár, hogy nem nekem jutott eszembe?

- Nem láttam még olyan konkrét intézkedésekkel kitöltött programrészeket, amit egyáltalán lehet irigyelni. Ezt nem politikai éllel mondom, csak néhány napja alakult meg a kormány. Igaz, azon a héten, amikor felállt a Bajnai-kormány, akkor mi a hétvégén már egy részletes intézkedési tervet fogadtunk el - ennyi időt adjunk a Fidesz-kormánynak is. Visszatérve a Fideszre, olyasfajta programban nehéz értékelhető, koherens gondolatrendszert felfedezni, amely azt mondja, hogy jusson pénz adócsökkentésre, többletforrás az egészségügyre, több rendőrre, és mindeközben csökkenjen a költségvetési hiány.

Első olvasatra mekkora többletkiadást jelentenek a Fidesz-kormány ígéretei?

- Nem voltak olyan részletesen kifejtve, hogy számszerűsíthetőek legyenek.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!