hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Visszaszállították Görögországba a védett teknősöket

2002. 06. 16.
A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium, a Malév és a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának szervezésében visszaszállították Thesszalonikibe azokat a Görögországból származó, szigorúan védett teknősbékákat, amelyeket tavaly foglaltak le csempészeknél a magyar vámosok. Görögörszágban helyi természetvédők "vadítják" vissza a természetbe a védett állatokat. A nemzetközi gyakorlatban nagyon ritka, hogy ilyen állatokat visszaszállítanak és visszatelepítenek az élőhelyükre. Képünkön Kóródi Mária környezetvédelmi miniszter a sajtótájékoztatón. 



Fotó: Vörös Szilárd

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!