hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Letartóztatták Székely Zoltánt

2000. 12. 16.

Mindenképpen példátlannak számít a legújabbkori politika történetében, hogy a héten köztörvényes bűncselekmény vádjával aktív politikust tartóztattak le Székely Zoltán személyében. Az őrizetbe vétel azután történt, hogy az egykori kisgazda országgyűlési képviselő budapesti lakásán házkutatást tartottak. Egyébként azt még nem tudni, hogy pontosan mit kerestek, és milyen iratokat foglaltak le a nyomozók. Ugyancsak őrizetbe vettek két olyan szakértőt, akit a képviselő bízott meg, hogy segítsék munkáját a parlament egyik albizottságában. Székelyt és társait vesztegetéssel és befolyással való üzérkedéssel vádolják. (Hetek)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!