hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Attila Isten Ostora Kommandó részére

A Hetek szerkesztőségének írott rövid, de annál kifejezőbb faxüzenetükre szeretnék reagálni.

Somorjai László egy nyílt rendezvényről tudósított a Hetek 2001. május 5-i számában, az
"Orbán Viktor főnöke az apám"
cím? cikkben. Azt nem tudom, hogy ez a tudósítás mennyire volt objektív (mert személy szerint nem voltam ott a rendezvényen), de ifj. Hegedűs Lóránt képviselő úr eddigi megnyilvánulásait, illetve ideológiáját ismerve a cikk objektivitásához bizonyára nem férhet kétség. 

Ezenkívül Somorjai László a nevét is odaírta az említett cikkhez. Ezzel ellentétben a névtelenség homályába burkoltan egy ideges faxüzenetet küldött e cikkel kapcsolatosan az Attila Isten Ostora Kommandó. (Levél a Szabadság térről)
Azt hiszem, úgy lett volna tisztességes, hogy ha valakinek problémája van egy cikk tartalmával, akkor neve megjelölésével szólítja meg a cikk szerzőjét.

Vajon nem ifj. Hegedűs Lóránt úr burkolózott így a névtelenség homályába? Ha a cikk nem az ő valós nézeteit és az elhangzottakat tükrözi, akkor miért nem arra reagált, és miért nem a saját neve alatt? Vagy az Önt bújtató kommandó is része az Ön fenyegetési és megfélemlítési politikájának?

A másik dolog, hogy a reagálók mindössze két helyesírási/elírási hibára hivatkoznak. Ilyen bizonyára bármely sajtóorgánummal előfordul. És akkor az Ön(ök) részéről az "ostoba vérszívó denevérek" sértés a megfelelő reakció? Ráadásul az egyik református egyházkerületből? Egy ilyen sértést melyik bibliai alapelvre tekintettel engednek meg maguknak? Vagy mi idegesíti Ön(öke)t annyira? Az, hogy mások ellentétes nézeteket vallanak a demokráciáról, hitről, kereszténységről, szabadságról, magyarságról? Ahogy iskolás éveimre visszaemlékszem, csak azok a kissé nehezebb felfogású, de magukat fizikailag erősnek érzők válaszoltak egy megjegyzésre vagy véleményre durva erőszakkal, akiknek semmilyen elfogadható színvonalú válasz nem jutott eszükbe. 

Novák Zsolt

Budapest

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetéssel vagy belépéssel tudja elérni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!