hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Zidane és az ingatlanbiznisz

2016. 07. 01.
Zinedine Zidane, az algériai származású francia futball-legenda tehetségére most egy indiai ingatlanfejlesztő számít a legjobban – írta nemrég a Bloomberg. Egy mumbai üzletember ugyanis nem kevesebbet vár a most a Real Madrid vezetőedzőjeként dolgozó sportolótól, mint hogy új lendületet adjon a városi luxusingatlanok eladásának.

Az indiai Kanakia Spaces azért szerződtette a most negyvenhárom éves, egykori támadó középpályást, hogy a „Paris” névre hallgató lakóingatlan projektjének kivitelezésében és népszerűsítésében segédkezzen. Mindezt pedig Mumbai északi részén, a Bandra nevű új üzleti negyedben. Zidane aprojekt wellness márkanagykövete lesz, és a komplexum fitnesz- és sportalkalmatosságaiért felel majd. A cég természetesen nem hozta nyilvánosságra, hogy mindezért mennyit fizet majd a négygyermekes „Zizou-nak”, aki jelenleg a Real Madrid vezetőedzője.

Zidane nagyfokú biztonsági kísérettel érkezett meg a Mumbai belvárosában található sportkomplexumba, ahol egy sajtótájékoztatón bejelentették a kinevezését. Zidane még azt sem rótta fel, hogy mezítláb kellett részt vennie egy rendezvényen, amit a fejlesztő szervezett. Pedig aznap később még egy indiai divatbemutatón is részt vett, ő maga is tradicionális indiai öltözetben, majd Bollywood nagyjaival tartott panelbeszélgetést az együttműködés alkalmából.

A Paris-projekt egyébként – többek között – magában foglal egy négyemeletes Eiffel-torony és egy Louvre-piramis reprodukciót is. A kivitelezőnek már az eladásra szánt 464 apartman közel 43 százalékát sikerült értékesítenie. Ezek területe egyenként 70 és 120 négyzetméter között mozog, áruk pedig 37,6 millió és 64 millió rúpia (156 és 247 millió forint) közötti – állítja a vállalat. Az indiai ingatlanfejlesztők jelenleg minden fegyvert bevetnek, hogy ezek az otthonok gazdára találjanak: legyen az egy ingyen BMW(!), beépített fürdő házikedvenceknek vagy éppen egy házi sportkomplexum.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!