hetilap

Hetek hetilap vásárlás
All inclusive
Részletek F. Géza magyar turista útinaplójából

2007. 08. 29.
• Augusztus 5. Végre itt vagyunk az apartmanban! Érdemes volt az olcsóbb utat választani, hiszen így alig 42 óra buszozás után elértük a tengert. Igaz, egy ideig fizikoterápiás kezelést igényelnek a lábaink a hosszú ülés miatt, de megérte. Viszont extra vizeletvisszatartási-képességünk alakult ki. Ráadásul szépen összemelegedtünk szomszédunkkal, Rudival, aki idén megnyerte az I. Mezőháti Disznó Viccek fesztiválját, és deréktól lefelé szinte minden testrészre tud egy-kétezer poént. • Augusztus 7. Az első éjszaka az ismerkedésé volt. A csótánnyal, a bot- és az imádkozó sáskával, valamint egy nagyobb méretű, ám békésen tovasikló, élénk színű kígyóval – a prospektus megint igazat mondott azzal, hogy „egyedülálló élővilág testközelből”. Az olcsóbb szállás némi hátránya, hogy a szoba valóban a tengerre néz, ám minimum egy 8x40-es távcső kell ahhoz, hogy tényleg megpillantsuk a tündöklő vízfelszínt. • Augusztus 8. Az asszonnyal megcsodáltuk a naplementét, majd a felejthetetlenül szép pillanatok után fantasztikus, meghitt vacsora következett: kibontottuk a Kiskunsági Konzervgyár Pacalpörkölt termékét. Ezt leöblítettük egy gazdaságos asztali borral, és egy falatnyi lengyel tejtáblát ettünk hozzá. Méltó megkoronázása egy kivételes napnak! • Augusztus 9. Milyen izgalmasak ezek a last minute utak! Olcsók, és mindig tartogatnak valami meglepetést. Ma például kiköltöztettek minket a szállásunkból, percekkel azelőtt, hogy az összedőlt volna. Milyen előrelátó volt a NukuTravel utazási irodánk! Köszönet nekik a gondoskodásért. • Augusztus 10. Az új helyünk azért hagy némi kívánnivalót maga után: éjjel az eső beesett, eláztatva az akciós vízhatlan poliészterből készült zsákunkat. Ez nem is csoda: az új apartmannak még nem készült el a teteje, de mint ígérték, jövőre már az is lesz. Különben is: ki számított itt bármi csapadékra? • Augusztus 11. Sajnos haza kell indulnunk. Pedig mennyi kaland esett meg velünk! De lényeg, hogy csomó pénzt spóroltunk meg, hazafelé be is megyünk valamelyik hipermarketbe, hogy szétnézzünk az akciós pultok között. A katalógusban láttam, hogy leárazták a kétméteres madárijesztőt, és még az sem tántoríthat el a megvásárlásától, hogy panelben lakunk.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!