EUfória

EUfória

1998. 12. 31.
Várhatóan február végén kerül a boltokba az Ámen együttes és Dobi Sándor első közös albuma EUfória címmel. A demófelvétel jó hangulatú, slágergyanús dalokat tartalmaz, a szövegek pedig ezúttal is kimagaslanak a hazai mezőnyből. Pajor Tamás zenekarvezető lapunknak elmondta, hogy dalaiban azt szeretné megjeleníteni, amit maga is megél: "Ennek a lemeznek a szórakoztatáson túl az evangélium népszerűsítése és aktualizálása a fő célja, ezért a dalok olyan élethelyzeteket ábrázolnak, amelyekben a hallgató magára ismerhet." A zene fő jellemzője a groove alapokra épülő, slágeres harmónia és dallamvilág, a profi énekhang, valamint a többször felhangzó latin-amerikai motívumok. A legtöbb dal refrénjét Dobi Sándor énekli, míg a rap-betéteket Pajor Tamástól halljuk. Mint megtudtuk, eredetileg csak egy-két szám eléneklésére kérték fel Dobi Sándort, ám néhány közös fellépés után kiderült, a közönségnek nagyon tetszik ez a felállás. Ezután döntöttek úgy, hogy két egyenrangú szólistával készítik el az új albumot. A két művész közötti kapcsolat egyébként nem új kelet?: közel tíz éve ismerik egymást, valamint egy gyülekezetbe járnak. "Néhány évvel ezelőtt a Manhattan együttesben volt egy Jézusról szóló dalunk, és azóta is vágytam arra, hogy olyan lemezen énekelhessek, amely teljes egészében a Megváltóról szól, ezért nagy örömmel tettem eleget az Ámen együttes felkérésének" – mondta a Heteknek Dobi Sándor, majd hozzátette: külön öröm számára, hogy a popzene által is kifejezheti hitét.
Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!