hetilap

Hetek hetilap vásárlás
HAUS HEINCZ-CSILLAG-TÚRÁK

2017. 11. 09.
Ha szabadabb levegőre, magasabb hegyekre és csodálatos természeti környezetre vágyik az ember, optimális kikapcsolódást nyújthat számára Ausztria legdélibb tartománya: Karintia. A térség tavasztól őszig az aktív üdülést kedvelő kirándulóknak, télen pedig a síelés szerelmeseinek nyújt páratlan lehetőségeket. Itt található a Haus Heincz vendégház, ahol a környék szállodáihoz képest barátságosabb áron szállhatnak meg a pihenésre vágyó vendégek.

A Haus Heinczben ráadásul azok is otthon érezhetik magukat, akik még mindig makacsul hisznek abban, hogy a magyar az bizony világnyelv, mivel a magyar üzemeltetésű apartmanház tulajdonosa és személyzete készségesen és barátságosan ad felvilágosítást a környék látnivalóiról. Ami, hát finoman szólva is, bizony nem kevés. Bizton állíthatja e sorok írója is, hogy akár két teljes hét sem elég ahhoz, hogy az erre járó vándor kimerítse a környék kínálta szabadidős lehetőségeket. Hiszen az erdők és hegyek szépsége mellett számos olyan szemet és lelket gyönyörködtető turisztikai attrakció lelhető fel akár egy 50 kilométeres sugarú körön belül is, ami különleges aktív pihenést és élményt tud nyújtani a természet kedvelőinek.

A barátságos hangulatú, családias vendégház déli fekvése és völgyre néző panorámája önmagában is pihentető élmény. Innen csillagtúrázva, tulajdonképpen mindegy, hogy melyik égtáj felé indul el az ember, mindenhol talál valami érdekeset. Feltétlen érdemes kiváltani a tartomány turisztikai kedvezményeket biztosító dokumentumát, a Karintia Kártyát.

A kártya mindössze 42 euróért számos kedvezményt és információt biztosít, és birtokában közel 150 látványosság teljesen ingyen vagy jelentős kedvezménnyel látogatható. Ingyen élvezhetjük az alpesi állatparkokat, szurdokvölgyeket, kilátókat, múzeumokat és kiállításokat, sok turisztikai program rendezvényeit, továbbá ingyenesen és korlátlanul vehetjük igénybe a hegyek tetejére utaz­tató kabinos felvonókat, gleccservasutat, fizetős hegyi útszakaszokat is.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!