hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Pajor: felemelő élmény volt
Pajor Tamás a Dohány utcai zsinagógában tartott koncertjéről

2016. 09. 08.
Nagy sikerű koncertet adott szeptember 5-én a Zsidó Kulturális Fesztivál keretében a Dohány utcai zsinagógában Pajor Tamás.

A rról már beszéltem, hogy miért és mennyire volt megtisztelő ez a felkérés, de maga a koncert is rendkívül felemelő élmény volt. Volt az egésznek egy speciális ünnepélyessége, emellett egy meghittsége is. Mivel nem hagyományos értelemben vett rockkoncert volt, sem pedig egy kávéház- vagy klubméretű est, ezért sajátos módon kellett megtalálni az utat a közönséghez, de úgy érzem, Isten segítségével sikerült – mondta az eseményről a Heteknek Pajor Tamás, aki egy új felállású zenekarral lépett fel a Zsidó Kulturális Fesztiválon.

„Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a szakmából és a laikusoktól is. Néha a színpadon ezt nem teljesen érzékeltem, egyfajta megilletődöttség is jelen volt a nézőtéren, de aztán a felzúgó tapsból és rendkívül pozitív fogadtatásból egyértelművé vált számomra, hogy nagyon hat az emberekre” – tette hozzá Pajor Tamás.

A koncert egyediségét többek között az adta, hogy a zenekar vonósnégyessel és akusztikus hangszerekkel adta elő a dalokat, ami azok számára is újszerűen hatott, akik már ismerték az elhangzott műveket. Pajor Tamás a Heteknek azt mondta: számára külön öröm, hogy rengeteg olyan ember volt jelen, aki most látta először élőben színpadon.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!