hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Super IQ
Omega 3 újratöltve

2012. 10. 11.
Az „okosító tabletta” folytatja diadalútját. A norvég EPAX által kibocsátott Super IQ minőségi garanciákkal, nagyobb hatóanyag-tartalommal jelent meg a piacon, a várandós és szoptatós anyáknak is javasolt minőségben. Az új szerről kérdeztük a hazai forgalmazó NutriLAB ügyvezetőjét, dr. Nádor-Virág Anikó gyógyszerészt.

Az Omega 3-ról már írtunk (Okosító tabletta – legjobb csomagolásban – Hetek, 2012. január 27.) Mi indokolja egy hasonló hatóanyagú étrend-kiegészítő bevezetését?

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) minőségi vizsgálatoknak vetette alá az Omega 3-at tartalmazó étrend-kiegészítőket. Úgy találta, hogy az anyatejből felvett Omega 3 egyik hatóanyaga, a DHA (dokozahexaénsav) hozzájárul a magzat és az anyatejjel táplált csecsemő szemének, valamint agyának egészséges fejlődéséhez. A kedvező hatás napi 200 milligramm DHA bevitelével érhető el, s ezt a mennyiséget tartalmazza az új készítmény.

Az Omega 3 egyéb hatásai is érvényesülnek?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!