hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Teljes körű kikapcsolódás Kiskunmajsán

2011. 07. 08.
A kiskunmajsai Jonathermál Zrt. által működtetett gyógy- és élményfürdő látogatói az utóbbi időszakban folyamatos fejlődésnek lehettek szemtanúi, amelynek eredményeként mára széles körű igényt kielégítő élmény- és gyógyászati komplexummá nőtte ki magát a létesítmény. A medence­szolgáltatások mellett kiemelkedőek a gyógyvízre alapozott gyógyászati szolgáltatások, valamint a „3 generációs fürdő” szlogennek megfelelő, szórakozást, kikapcsolódást és felüdülést szolgáló lehetőségek színes palettája.

A kiskunmajsai gyógyfürdő  72 Celsius-fokos,  nátrium-hidrogén-karbonátos termálgyógyvizének hasznosítása 1984-ben kezdődött meg. A kezdeti szabadtéri medencék mellett a későbbiekben felépült a faszerkezetű csarnok, melyben két gyógymedence, úszómedence, szauna­sziget (gőzkabin, aroma- és finnszauna), hideg vizes mártózómedence található. A csarnokot 2010-ben felújították, aminek során tágas pihe­nőtereket is kialakítottak. A szabadban egész évben igénybe vehető gyógymedence várja a pihenni és gyógyulni vágyókat. Számos gyógyászati és wellness-szolgáltatást is kínálnak. A fürdő mintegy 20 hektáros, parkosított területén a fürdőzés, napozás örömein kívül sokféle sportolási, szabadidő-eltöltési lehetőség is kínálkozik. A közvetlen szomszédságban éttermek működnek, gyorsétkezésre a fürdő területén található pavilonokban nyílik lehetőség.
A mintegy 400 m2 vízfelülettel bíró, és több mint 14 attrakcióval működő élménymedencét 2001-ben adták át,  2002-ben 120 fő befogadására alkalmas rendezvény- és konferenciateremmel bővült a létesítmény, a  2004. év beruházása pedig egy 300 m2 vízfelülettel rendelkező multifunkciós gyermek- és csúszdamedence volt. 2005 nyarára készült el a hullámmedence. 2009 februárja óta az élménymedence is fűtött csarnokrésszel várja a télen is felüdülni, pihenni vágyó vendégeket. Minden medence- és csúszdaszolgáltatást egynapi fürdőbelépővel lehet igénybe venni! A fürdő naponta 9 órától 19 óráig, pénteken és szombaton a napi nyitva tartás mellett 20 órától 24 óráig éjszakai fürdővel is várja kedves vendégeit.
A Kiskunmajsára érkező látogatók különféle szálláslehetőségek közül választhatnak: vannak motelszobák, összkomfortos faházak, kisfaházak, apartmanok és üdülőházak.
Aki további információkat szeretne megtudni a kiskunmajsai komplexumról, bátran keresse fel a www.jonathermal.hu weboldalt! (x)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!