hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Cím nélkül

2005. 12. 20.
A lapzártánk után sorra kerülő orosz–magyar összecsapás eredményétől függetlenül női kézilabda-válogatottunk világbajnoki elődöntőbe jutott. Németh András szövetségi kapitány lányai eddig veretlenül szerepeltek Szentpéterváron, a középdöntő mérkőzései közül lapzártánkkor már csak az oroszok elleni összecsapás van hátra. Csapatunk tehát a döntőbe jutásért játszik, kérdés, hogy a románokkal vagy a dánokkal kerülünk-e össze. Mindenesetre a labdajátékok tekintetében a vízilabdázók után legsikeresebb válogatottunk közel van ahhoz, hogy tovább gyarapítsa világbajnoki éremgyűjteményét. A vitrinben eddig egy arany-, négy ezüst- és három bronzérem díszeleg.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!