hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Megnyílt a Budapesti Autószalon
Adózási hardvereszközök seregszemléje

2003. 10. 20.
Különös találmány az automobil. Használata által úgy fizetünk tetemes mennyiség? adót az államnak, hogy még élvezzük is. De nem akarok ünneprontó lenni, a technika és az újdonságok iránt érdeklődő vásárlátogatók biztosan nem fognak csalódni.

A BNV területén kétévente megrendezésre kerülő kiállítás a széles közönség számára október 16-19-ig van nyitva naponta 10-től 20 óráig, vasárnap 10-től 18 óráig. A standard belépőjegy ára 1300 forint, 2600-ba kerül a négyszemélyes családi jegy, nyugdíjasoknak és diákoknak 900 forintot kell fizetni. Mivel ezen oldal terjedelme nem tesz lehetővé teljes kör? tudósítást, csak azon újdonságokat mutatjuk be, melyek egy kis kedvet csinálnak a személyes élményhez.

Opel Astra

Az új Astra Frankfurt után első nemzeti premierjét ünnepelte a Budapesti Autószalonon. A harmadik generációs modell egyéniséget és stílust hozott elődjeihez képest. A kiváló forma számos műszaki újdonsággal van fűszerezve. Két új motor bemutatkozása is várható, egy 150 LE-s, 1,9 literes CDTI dízel, valamint egy 170 LE-s, 2,0 literes, benzines turbó. Mindkét erőforrás hatsebességes kéziváltóval van kombinálva. Az elődjénél 14 centiméterrel hosszabb, kettővel szélesebb és négy centiméterrel magasabb Astra tágas utasteret kínál. Kiemelésre érdemes még az opcionálisan rendelhető adaptív futómű, melynek köszönhetően a lengéscsillapítók azonnal reagálnak az útfelület vagy a vezetési stílus változásaira. Az új ötajtós Astra 2004 tavaszán kerül piacra, az áráról csak annyit mondtak: versenyképes lesz.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!