hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A csendes többség ébredése
Új fejezet a konzervativizmus történetében

2019. 07. 18.
A liberális hírverés mindegyre azt harsogja: a nyugati társadalmak döntő többsége baloldali, és a konzervatívok napja leáldozott. A Hetek újságírója a Washingtonban először megrendezett Nemzeti Konzervativizmus Konferencián merőben más képet kapott a jobboldali elit tagjaitól.

 

A főáramú média, a szórakoztatóipar és a gazdasági elit annak ellenére kürtöli szét a konzervativizmus bukását, hogy egyre több országban lehet érzékelni a hagyományos, mondhatnánk zsidó-keresztény értékek felé való visszafordulást. Már ennek a kimondása is ellenszenvbe ütközik; a 2010-es évekre valósággal tabu lett.

A fordulat 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!