hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Bin Ladennek esküdött föl, a briteknek kémkedett
Interjú Aimen Dean terroristából lett titkosügynökkel

2019. 04. 17.
Az al-Kaidánál képezték ki merénylőnek, végül mégis a brit titkosszolgálatnál kötött ki. Személyesen ismerte a szeptember 11-ei támadás elkövetőit, a tragédiát mégsem tudta megakadályozni. Pedig voltak ráutaló jelek.

Életrajzi könyve még nem jelent meg magyarul, ezért a magyar olvasók kedvéért beszélgessünk regénybeillő életéről. Honnan indult ez a nem hétköznapi életút?

– 1978-ben egy bahreini apa és libanoni anya gyermekeként Szaúd-Arábiában születtem, tehát rokon kultúrában nevelkedtem, a Perzsa-öböl biztonságos északi részén.

A szunnita szellemben élő családunk jelentős része az Aramcónak dolgozott, ami gyakorlatilag a világ legnagyobb vállalata; értéke (ha bevezetnék a nemzetközi piacra) meghaladja az Apple és a Google összértékét, hisz a világ olajtartalékának húsz százalékával rendelkezik…

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!