hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Interjú a Forza Italia képviselőjével
„Egyesítenünk kell erőinket!”

2018. 03. 01.
Lucio Malan hosszú évek óta politizál Berlusconi mellett. Véleménye szerint Orbán Viktort támogatni kellene az áprilisi választáson nemzetközi erőfeszítései miatt, Soros György globalista terveivel pedig szembe kell menni. A bevándorlás-ellenes pártokat egyesítené, az EU-t megreformálná, az olasz nagykövetséget pedig áthelyeztetné Jeruzsálembe. A Hetek interjúja.

Orbán Viktor néhány napja az évértékelőjén kijelentette, szurkol, hogy Berlusconi és a pártja ismét kormányzati pozícióba kerüljön. Hogy látja, valóban a „józan ész, az olasz nemzeti és kulturális öntudat” térne vissza az Önök győzelmével, ahogyan a miniszterelnök fogalmazott?

– A válaszom egyértelműen igen. Olyan vezetőkre van szükségünk, akik azt mondják, amit gondolnak, és azt teszik, amit mondanak.

De Berlusconit egy bírósági ítélet miatt eltiltották a közhivatali pozíció betöltésétől. Hogyan kaphatna bármilyen pozíciót így a kormányban?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!