hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„Silvio papi” kalandjai
Veronica Berlusconi megelégelte, hogy férje egy 55 évvel fiatalabb lánynak udvarol

2009. 05. 16.
A miniszterelnök válásától hangos az olasz sajtó. Silvio Berlusconi felesége megelégelte férje kilengéseit, és rövid úton miniszterré, képviselővé avanzsáló nőismerőseit, akiknek érdemei inkább a külsejükön, mint a teljesítményükön alapulnak. Az utolsó cseppet egy 18 éves lány jelentette, akinek a 73 éves kormányfő – „Silvio papi” – pazar ajándékot vitt születésnapjára.

Veronica Lario az ANSA hírügynökségen keresztül közölte, hogy 29 évi házasság után elválik férjétől, miután az olasz miniszterelnök részt vett egy 18 éves lány születésnapi buliján, és gyémántokkal díszített arany nyaklánccal lepte meg az ifjú hölgyet. Noemi Letiziáról azóta már olyan hírek is keringenek a médiában, hogy ő Berlusconi törvénytelen gyermeke, ezt azonban a lány a szüleivel közösen a The Timesnak adott interjúban egyértelműen tagadta. „Egyáltalán nem igaz. Ez itt az apám" - mutatott az oldalán álló, elegáns férfira.

A jelenlegi Berlusconi-botrány fókusza a legújabb, formás szőke­ségről némileg átterelődött Bene­detto Letiziára, az apára. Eddig senki nem tudta kideríteni, honnan ismerik egymást az olasz miniszterelnökkel, és mitől annyira közeli a kapcsolatuk, hogy a lánya nemes egyszerűséggel „papinak" szólítja a család befolyásos barátját. Az olasz sajtó Signor Nessunónak, Senki úrnak nevezi a politikai múlttal még helyi szinten sem rendelkező Leti­ziát, akiről Berlusconi a számos magyarázatkísérlet egyikében azt állította, hogy Bruno Craxi egykori miniszterelnök sofőrjeként ismerte meg. Ezt azonban Craxi fia egyértelműen tagadta.

Benedetto Letizia szerint a miniszterelnökkel való barátsága azt bizonyítja, hogy Berlusconi jó kapcsolatokat ápol a közemberekkel, hiszen „honnan is jönnének máshonnan a szavazatai?" A szomszédok, ismerősök azonban meglepetten állnak a helyzet előtt, hiszen elmondásuk szerint korábban soha nem hallottak arról, hogy a családnak bármiféle kapcsolata lenne ilyen magas helyeken.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!