hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kigyulladt a repülőtér

2006. 05. 30.
Nagy riadalmat keltett, amikor szerdán az isztambuli Atatürk Nemzetközi Repülőtéren kigyulladt egy kétemeletes teherraktár. Jóllehet a legközelebbi utasterminál is mintegy ezer méterre volt a tűztől, a megijedt reptéri dolgozók százával szaladtak a környező terminálokba, hogy menedékre leljenek a harmincméteres füstoszlopot eregető lángoktól. Egy helyi szakértő szerint a tüzet rövidzárlat okozhatta, ami miatt egy ideig a biztonsági ellenőrzéseket is manuálisan kellett elvégezni Törökország legnagyobb forgalmú repülőterén. Bár néhányan aggódtak az egyik közeli hangárban parkoló katonai vadászgépek épségéért, a tűzoltóknak végül sikerült a lángokat hamar eloltaniuk. A keletkezett anyagi kárt így elsősorban a leégett raktárban tárolt árukészlet elvesztése okozta. A helyszínről három embert füstmérgezés gyanújával szállítottak kórházba.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!