hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Területet töltényekért

2005. 10. 25.
Egy izraeli kommandó vasárnap Dzsenin közelében bekerítette, és agyonlőtte a 27 éves Nihad Abu Ganemet, az Iszlám Dzsihád helyi vezetőjét. A nyugati parton egész héten folytatódott a terrorszervezet és a Hamasz sejtjeinek kézrekerítése. Még ugyanazon a napon palesztin terroristák a Gush Etzion kereszteződésnél a déli órákban meggyilkoltak három izraeli fiatalt, két 21 éves lányt és egy 15 éves fiút.

A fiatalok a Hebron melletti településekre vezető út mentén autóstopra
várakoztak. Egy palesztin rendszámú személyautó belehajtott a várakozókba,
míg egyikük Kalasnyikov géppisztollyal lövöldözni kezdett a fegyvertelen
fiatalokra. Az egyik lány három hónappal ezelőtt ment férjhez. Egy másik
14 éves fiút röviddel a gyilkosság után súlyosan sebesítettek meg. A támadók
mindkét esetben elmenekültek a tett színhelyéről.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!