hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A Köztársasági Elnöki Őrség a világ legjobbjai között
Életrevalók

2017. 03. 09.
A SWAT Round-up International (SRI) versenyét 34. alkalommal rendezték meg a floridai Orlandóban, amelyen a Készenléti Rendőrség (KR) Köztársasági Elnöki Őrsége (KEŐ) csapata a második helyezettnek járó díjjal a világ legjobb kommandósai közé került. A versenyről és arról, hogy kik ők valójában, Pomozi Sándor rendőr ezredes főosztályvezetővel és Papp Zoltán rendőr alezredes főosztályvezető-helyettessel beszélgettünk.

Úgy értesültem, hogy pár másodpercen múlt az első hely megszerzése…

Papp Zoltán: – A verseny története során nemzetközi csapat ennyire kiemelkedő helyezést még nem ért el soha. Aki picit is ismeri ezt a szakmát és ezt a versenyt, az tudja, hogy ez mennyire nagy teljesítmény. Igazából egyetlenegy ponttal csúsztunk le az első helyről, az egyik pályán elvesztettünk 0,34 másodpercet egy teljesen irreleváns csapattal szemben. A verseny után az első helyezettek nagyon megszorongatták a kezünket és gratuláltak.

Ők voltak a helyiek?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!