hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Baseball játékosból woke-ellenes kormányzó: ismerje meg Trump kihívóját
Make America Anti-Woke
Baseball játékosból woke-ellenes kormányzó: ismerje meg Trump kihívóját

Fotó: AP / Charlie Neibergall

2023. 05. 31.
A szélsőbaloldaliság elpusztítását és Amerika „woke-elmevírustól” való megszabadítását tűzte zászlajára Florida republikánus kormányzója, aki a napokban jelentette be, nem rettenti meg a Trumpot övező töretlen népszerűség, indul az elnökségért 2024-ben.

Ambíciózus , de ígéretes vállalkozásba kezdett Ron DeSantis azzal, hogy ringbe szállt Donald Trump ellen az amerikai republikánus elnökjelölti pozícióért a napokban. 

A politikai spektrum közel összes elemzője megegyezik abban, hogy helyi sikereivel felépített országos hírnevének köszönhetően a floridai kormányzó a volt elnök legesélyesebb kihívója. De honnan jön a 44 éves katolikus elnökjelölt, és milyen kihívásokkal kell majd szembenéznie a kampány során?

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is ajándékozunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!