hetilap

Hetek hetilap vásárlás

2019.02.15.(XXIII/7) Lapszám

Tartalom ajánló

Külföld

Kevés beszéd, sok mosoly

Pártja alig egy hónapos, de az Izraeli Védelmi Erők egykori főparancsnokát sokan már most az izraeli miniszterelnök legesélyesebb riválisának tartják. Úgy tűnik azonban, hogy a Gantz-jelenségnek egyelőre nagyobb a füstje, mint a lángja.

Jön a kiberháborúk kora?

Magyarország is epizódszereplővé vált az Egyesült Államok és Kína közötti kereskedelmi és infotechnológiai háborúban. A Huawei-ügy azonban túlmutat önmagán: előrevetíti a kiberháborúk korát.

Belföld

Nem kiadás, hanem befektetés

A miniszterelnök által meghirdetett családtámogatás nemzetközi visszhangjáról, a demográfiai növekedést célzó kormányzati intézkedésekről, valamint a hazai abortuszhelyzetről beszélt a Heteknek az EMMI államtitkára.

Régi kisgazda szlogenre épülnek Orbán évértékelői

Elsősorban a gigantikus demográfiai fordulatról szólt Orbán Viktor idei évértékelője. De vajon mik voltak a kormányfő év eleji beszédeinek közös motívumai az elmúlt húsz évben?

Hit és értékek

Muszlim imám: Jeruzsálem nem a mi szent városunk

Jeruzsálem három monoteista világvallás szent városa – ezt a szlogent gyakran idézik politikusok és a nemzetközi média egyaránt. A zsidó és keresztény kötődéshez nem fér kétség, de az iszlám szempontjából már korántsem ilyen egyértelmű a helyzet, mint azt egy január végén megjelent tanulmány bizonyítja.

HÁTTÉR

Biobrikettet osztott a HISZ Békés megyében

Vagy fűtünk, vagy eszünk. Tömör és kegyetlen mondat, sajnos számtalan család életében realitás. A periférián élők évtizedek óta így élnek meg minden telet, de egyre több család csúszik le a létbizonytalan­ságba, és szembesül a kegyetlen kérdéssel.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!