hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Most van idő a jó dolgokra
Beszélgetés Bogányi Gergely zongoraművésszel
Most van idő a jó dolgokra

Fotó: Zatykó András

2020. 04. 21.
Muszáj lesz végre újragondolni a világunkat, ehhez most kaptunk egy kis ajándékidõt – mondja Bogányi Gergely Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoramûvész.

Nem pont így terveztük az interjút: a járvány közbeszólt. Ma este is épp fellépése lenne – ez lett volna az első állomása az idei évre tervezett, Kárpát-medencei turnéjának.

– Igen, egyik pillanatról a másikra tényleg minden megváltozott. De érezhető volt, hogy 2020 egy különleges év lesz. Nem véletlen, hogy én is évek óta készültem rá egy 20 koncertes, különleges sorozattal.

Miféle előérzetre gondol?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!