hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Vámos Judit, a flódnis

2019. 06. 14.
Autentikus ízek, tökéletes arányok és egy titkos családi recept, aminek megőrzése érdekében Vámos Juci hajnalban már az üzemben sürög-forog, hogy elkészüljön a tészta. A Flódnis megálmodójával beszélgettünk.

Miért pont a flódnira esett a választás?

– Nálunk családi tradíció az édességkészítés, mindenki fantasztikusan jól süt. Anyukám flódniját annyira szerették az ismerősök, hogy már sokkal hamarabb felmerült az igény rá, hogy kellene nyitni erre egy helyet. Végül a párom és én voltunk azok, akik ezt be mertük vállalni. A flódnink teljesen családi recept alapján készül, anyukám nagynénjének érdeme a tészta receptje, amit anyukám kísérletezett tökéletesre, én pedig tovább finomítottam rajta, főleg az esztétikus megjelenést, a rétegezést illetően. A flódni nem egy tipikus „szép” desszert, mégis törekedtem rá, hogy a lehető legjobbat tudjuk kínálni. Mind ízben, mind állagban, mind megjelenésben.

Megvolt az alapötlet: flódnit fogunk készíteni. Mennyire volt könnyű belevágni az üzletbe?

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!