hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Csillámok a fiú arcán
A szépségipar új trendje: célkeresztben a férfiak

2018. 09. 13.
Ahogy az várható volt, a nemek közötti határok lebontása nem ért véget a több tucatnyi „társadalmi nemről” beszélő, furcsa szubkultúrák kialakulásával. A férfiak elnőiesítése a gendermozgalom eredménye, de mára dollármilliárdos iparág épült rá. A következmények beláthatatlanok, és messze nem csak marginális szubkultúrákat érintenek.

Jeffrey Star egy 32 éves youtuber. Azok közé tartozik, akik az egyre népszerűbb online kozmetikai tanácsadással szereztek hírnevet a legnagyobb videómegosztón, majd ezt meglovagolva saját szépségipari vállalkozást alapítottak. A saját neméhez vonzódó, eredeti nevén Jeffrey Lynn Steininger Jr. csatornájának több mint tízmilliós feliratkozója és egymilliárdot is meghaladó videó-össznézettsége van, ami igazolja, micsoda méreteket öltött a férfi-szépségipar iránti globális érdeklődés.

Jeffrey Star sikere mutatja, hogy az (egykor?) erősebbik nem – piaci méretekben is – felfedezi magának és használni kezdi a régebben szinte csak nők számára gyártott és forgalmazott szépségipari termékeket.

Körmösszalon a kocsma fölött

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!