hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Áttörés a hazai adományozó startupnál

2018. 09. 06.
A webshopot az adományozással összeházasító fejlesztés egyre népszerűbb, és már nagy cégek is sikeresen használják, de hosszú még az út.

A Spar Magyarország közel két éve fedezte fel a Love All Help All Alapítvány adományozási rendszerét egyik beszállító partnere, a Cardex Európa által. A piacvezető képeslap-, és tasak gyártó cég sok nonprofit szervezetet, illetve céget lát el egyedi gyártású üdvözlőlapokkal, csomagolóanyaggal és az elsők között csatlakozott a LAHA rendszerébe.

Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője nagyon fontos lépésnek tartja döntésüket: „Amikor először hallottam a Laháról, akkor azt gondoltam, hogy ez egy nagyon újszerű, innovatív megoldás, amin keresztül költségek nélkül vagyunk képesek olyan vállalati célokat támogatni, amelyek a társadalmi felelősségvállalás témaköréhez tartoznak.” A kommunikációs igazgató elmondta, hogy a 27 éve indult Spar Magyarország a kezdete óta fontos feladatának tartotta a társadalmi felelősségvállalást. Az ehhez köthető projektek keretében tavaly is közel 100 millió forintot költöttek jótékony célokra. „Nagyon örültünk, amikor a Laha kezdeményezéséhez csatlakozhattunk, és azóta is tagjai vagyunk.” A rendszer annyira rugalmas, hogy egy szervezet vásárlóként és a termékeit kínálva, eladóként is jelen tud lenni ezen a sajátos piactéren. 

Az együttműködés tesztelésére az élelmiszer üzletlánc a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítványt választotta. A segítő szervezet munkáját évek óta figyelemmel kíséri és támogatja a Spar, de a Laha segítségével automatizáltan, nagyobb összeggel tudják segíteni az alapítvány munkáját úgy, hogy ez nem kerül plusz költségébe cégünknek.  „Ezen rendszeresen nem mint támogatók, hanem mint vásárlók tudunk fellépni. A mindennapi üzletmenetünk során például a Cardexel is kapcsolatban állunk, tőlük alapvetően is rendelnénk, de így a megrendelésünk támogatást jelent egy rászoruló szervezet számára, amelyet mi választhatunk ki.” A Laha vezetői szerint a Spar csatlakozása nagyon biztató, és a rendszerükkel kapcsolatban így sok új cégnek, remélik nagyobb lesz feléjük a bizalma.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!