hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Alakul a börtönválogatott?
Sztárfocisták, akik nem csak a labdát dugják el

2018. 04. 26.
Akár tizenöt év börtön is várhat Cristiano Ronaldóra, a Real Madrid portugál gólgyárosára, ha bűnösnek találják legutóbbi adóelkerülési ügyében.

 

A spanyol ügyészség szerint Ronaldo, az ötszörös aranylabdás csaknem 15 millió eurónyi adóval tartozik. A hatóság célkeresztjébe több futballista is bekerült az utóbbi időben.

Sorra derül ki jelenleg is aktív és korábbi világklasszisokról, hogy a kelleténél kevesebb adót fizettek be a spanyol államkasszába. Lassan egy világválogatottat is össze lehetne állítani a hasonló adóügyekkel bajba került futballistákból. Az elmúlt hónapokban Neymar, Xabi Alonso, Ángel di María, Luka Modrić vagy éppen Lionel Messi neve is előkerült már. És hogy ne maradjanak edző nélkül: nemrég José Mourinhót, a Manchester United jelenlegi edzőjét is megtalálták hasonló vádakkal.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!