hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Lugosi Dániel Ali: Elképzelem a zenét
Interjú a Virtuózok tini kategória győztesével

2014. 12. 18.
Pedagógus szülők, három zenész fiatal meg egy háromnapos, örökbe fogadott csecsemő - így nézett ki a Lugosi család 15 évvel ezelőtt. Az akkor legkisebb Ali azóta felcseperedett, s a tinik kategóriájában elnyerte az MTV tehetségkutató műsora, a Virtuózok első díját. A zsűri az ámulattól nem talált szavakat, egyikük szerint „Isten különleges jókedvében lehetett akkor, amikor Ali megszületett”.

Sportolónak készültél, hiszen volt már elég zenész a családban. Hogyan alakult a kosárlabdázás, a futball, vagyis a sportkarriered?

– Nagyon jól. Gyorsan felkerültem a YouTube Legviccesebb bakik gyűjteményébe 2012-ben. 

Meg is keresném, de látnám, hogy poénnak szántad. Azonban hogyan jött a klarinét?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!