hetilap

Hetek hetilap vásárlás
@®©ulcsapás

2013. 09. 19.
Idén 13. alkalommal nyílt meg az ARC plakátkiállítás az Ötvenhatosok terén. A tárlat szeptember 22-éig megtekinthető. Bakos Gábort, az ARC egyik alapítóját a rész­le­tek­ről kérdeztük.

Immár fővárosi tradícióvá lett az ARC plakátkiállítás. Mi az ARC fő koncepciója?

Az ARC megalapításával az volt a célunk, hogy egy olyan szabad platformot hozzunk létre, ahol egy minőségi szűrőn keresztül, de mindenki szabadon megnyilvánulhat, kifejezheti véleményét. Ehhez az elvhez igyekszünk tartani magunkat, s talán ennek köszönhető az is, hogy az ARC megtartotta eredetiségét.

Megalapítása óta kormányzatok változtak, politikusok jöttek és mentek. Az aktuális politika azonban a plakátok, pályaművek tematikájában minden évben visszaköszönt, mint például a trafikmutyi és a korrupció idén. Ez volt a szándékuk?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!