hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Magyarországhoz mindenki hozzáadhat
Kommandósok, akik nem csak szóval szeretnek

2013. 02. 28.
A Hit Gyülekezete Szeretetszolgálatának jószolgálati kommandója ezúttal Kunhegyesre települt ki szeretetmeghajtású, nagy hatótávolságú, interkontinentális gulyáságyújával, melyben egy hatmázsás szarvas­marhából készült sűrű gulyás. Emellett kétezer kiló ajándék és öt tonna ruhanemű is gazdára talált a nagyon szép Városi Sportcsarnoknál.

Kunhegyesen, a gulyás-ágyú közelében parkoló Suzuki hátsó szélvédőjén látom az autó magyar nemzeti színekből álló felségjelzése mellett a H betűt és apró betűkkel ezt: Magyarországhoz Mindenki Hozzáadhat. A jobb hátsó lámpa fölött az evangéliumi hal…

A gulyás egy hatmázsás, hatéves, egykor jól tejelő magyar tarka tehén húsából készül. Papp Ignác kunhegyesi lelkész mondja, hogy az állatot a lónyai Szabó Géza gazda adományozta a gyülekezetnek, akinek szürkemarhagulyája hét határon ismert. A hús öt hentes munkájának köszönhetően konyhakész állapotban érkezett Kunhegyesre. Magyarországhoz mindenki hozzáadhat.

Kovács Sándorral, a Hit Gyülekezete Szeretszolgálatának vezetőjével beszélgetünk az udvaron. Egyszer csak megjelenik egy tízéves forma fiú a hidegben jól felöltözve, HAH feliratú piros sapkában, és azt kérdezi:

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!