hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Annyit utaztam a munkáért, mint Marco Polo
– mondja Csocsó, a hajléktalanból lett vállalkozó

2012. 03. 02.
Csocsó – rendes nevén Csorba József – polgári családból származik. Apja, a szocializmus egyik csúcstermékét jelentő MK-magnók tervezője műszaki pályára irányította, és ő több szakmát is elsajátított. Anyagi gondjai nem voltak, és még a harmincon túl is az aranyifjak bulizós világát élte. Egy emlékezetes napon azonban azon találta magát, hogy se lakása, se munkája, se rokonai nincsenek.

Hogyan került az utcára?

- Édesanyámmal laktam együtt a fővárosban, egy két szobás bérlakásban. Anyám halála után azonban kiderült, hogy én mint családtag nem szerepelek a bérleti szerződésen. Rögtön beindult egy addig számomra ismeretlen gépezet, s minden tiltakozásom ellenére a kerületi önkormányzat a bérleti szerződést mással kötötte meg.

Erre jogalapot teremtett a hiányos szerződés. Úgy véli, hogy tudatos megtévesztés volt emögött?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!