hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Főzni gyerekjáték

2019. 01. 10.
Bár ezt nem mindenki gondolja így, de ha gyerekekkel vágunk ebbe a nemes feladatba, mindjárt más lesz a helyzet. Kisgyerekkel sütni-főzni igazán mókás dolog!

Valahogy mi, felnőttek is egy kis időre gyerekekké válunk. Az idő gyorsan repül, a jó illat pedig a nagyobbakat is hamar odacsalogatja a konyhába.

 Így az ünnepek közeledtével előkerülnek a szakácskönyvekből vagy fiókok mélyéről kisebb-nagyobb papírfecnikre leírt jól bevált receptjeink. A klasszikus ünnepi asztalra szánt sütemények mellé ajánlok az olvasóknak egy igen finom ropogtatnivalót: a zabpelyhes csokis kekszet. Garantáltan nagy sikere lesz kicsiknél-nagyoknál egyaránt, a benne található roppanós csokidaraboknak köszönhetően, és hivatkozhatunk arra, hogy egészséges, mert ugye sok zabpelyhet tartalmaz… bár szerintem a fogyókúrát érdemes januárra áttolni.

Az elkészítése igazán egyszerű, így a gyerekekkel közösen is megsüthetjük. Minden kisgyerek szeret gyurmázgatni, alkotni valamit a megformálható anyagból, és milyen jó, hogy jelen esetben a végeredményt még el is lehet igazából fogyasztani, nem csak játékból. Úgyhogy, nosza rajta, kezdődhet a méricskélés, a formázás, az ujjacskák ügyesednek, a jókedv pedig határtalan.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!