hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Beszéljenek helyettünk a virágok!

2017. 02. 23.
Az évek során a gazdasági nehézségek ellenére is tapasztalható volt, hogy töretlenül nő az esküvői kiállítók és érdeklődök száma. Idén 13. alkalommal rendezték meg a kiállítást.

Az idei évben a több száz magyar kiállító mellett más országok is képviseltették magukat a rendezvényen: Csehország (MiaBella) és Dubai a parfümjeivel is betört az európai piacra. Most mégsem a menyasszonyi ruhákkal kezdjük: jöjjenek előbb a vőlegények, akik nélkül menyasszonyok sem lennének. Az öltönyök kiválasztásánál a kényelem és az elegancia, a klasszikus fekete, kék, fahéjbarna, antracit szürke (slim fit selyemfényű), ekrü összeállítás került az érdeklődés középpontjába. Idén még nagy sláger a színes ing és az egyedi, trendi kiegészítők: nyaksál, díszzsebkendő, ékszerek, mandzsettagombok, zsabó (az ing mellrészére varrt fodros dísz) vagy sétapálca. Fontos, hogy először mindig az öltöny anyagát (gyapjú, selyem, moher), színét és díszítettségét kell kigondolni, és a ruha mindig legyen a vőlegény testalkatának megfelelő. Jó, ha nem egyedül választunk öltönyt: jól jön a segítség, hogy stílusunknak és a trendnek megfelelő ruházatot válasszunk! Fontos, hogy tartalék ingről is gondoskodjunk, és hozzuk ki megjelenésünkből a maximumot!

És most jöjjenek a menyasszonyok! Még mindig divatos a tüllszoknya. Újdonságként előkerült az 50-es évek retro esküvői ruháinak széles választéka.

A széles nyakkivágással készült ruhákat Jackie Kennedy ihlette. Egyre nagyobb teret hódítanak a test vonalait követő, lágy kidolgozású, minden díszítettségtől mentes, minimalista modellek is, amiket egy-egy érdekes szabással a nyaknál vagy vállnál, esetleg a szoknya sliccelésénél tehetünk egyedivé. Javarészt a sárga ekrü színárnyalattal találkozhattunk, amely nem nyújtott szép látványt. A hagyományos fehér esküvői ruha alig-alig volt jelen a palettán, aki ilyet szeretett volna, órákig vadászhatott, míg rálelt egy-két darabra. A ruhák díszítőelemei Swarovski-kövek és természetes virágdíszek voltak. Újdonságként megjelentek a Szász Endre hitvese által kézzel készített finomporcelán nyakékek, melyek az antik korabeli esküvők hangulatát idézték fel.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!