hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Variációk a nagy napra
Esküvői trendek 2015-ben

2015. 05. 15.
Ma már nem az okoz gondot a házasulandóknak, hogy mit, hol és hogyan tudnak elérni, beszerezni életük egyik legnagyobb napjának a megszervezéséhez, lebonyolításához, hanem az, hogy a gazdag és színvonalas kínálatból mit válasszanak. A 2015-ös év esküvői divatját a bordó, a pasztellsárga, az arany és az ezüst mellett a menta- és a narancsszín kombinációja uralja.

Az esküvőre készülő párok legfontosabb kérdése: milyen legyen az esküvői ruha? Manapság három stílus a legnépszerűbb. A húszas évek vintage stílusából: a ruha lehet rövid, lezser, egyszerű szabású, a V-kivágáson, és a csónaknyakon át a flitterekig és gyöngyökig. Hangsúlyos ajakrúzzsal, és füstös árnyalatokkal a szempárokon valósíthatják meg álmaikat e stílus kedvelői. Férfiaknál ajánlott a hajszálcsíkos, kétsoros gombolású zakó vagy a kockás öltöny, amihez akár kalapot is vehetnek, de a nyakkendő elengedhetetlen viselet. A fotózást feldobhatja a pár egy korhű napernyővel.

A következő trend az idei évben a hercegnős romantika, melynél lovas­hintón vonulva, habos-babos menyasszonyi ruhában mondhatja ki a boldogító igent az ara álmai hercegének. Ruhából csakis a fűzős, puffos báli ruhafazon, vagy a hatalmas uszály jöhet szóba. A fátyol alapkellék, amit egy finoman csillogó tiarával dobhatunk fel. A hercegnő párjának ruházata lehet elegáns frakk.

A harmadik stílus az art deco, melyet geometrikus formák, letisztult vonalak és erős színek – a luxus és elegancia jellemzi. Egy tökéletes alakú menyasszonynak ajánlott a teljesen testhez simuló, sellőfazonú darab, melyet lágyan körbeölelő pelerinnel egészíthetünk ki. Fátyol helyett ajánlott a fejdísz.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!