hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Láthatatlan munka a családban

2015. 04. 09.
Ezzel a címmel rendezett szakmai konferenciát a Nagycsaládosok Országos Egyesülete. A Láthatatlan Munka Napja eredetileg egy Kanadából induló kezdeményezés, melyet Európában a franciaországi Háztartásbeli Nők Európai Szövetsége, a FEFAF karolt fel.

A Gellért Hotel kiállítótermében többségében középkorú urakkal és hölgyekkel találkozom, akik egy jól összeszokott nemzetközi nagycsalád benyomását keltik. Merthogy vannak itt Franciaországból, Németországból, Belgiumból, Svájcból, Svédországból, Lengyelországból és még sok más helyről is képviselők.

A konferenciát Varga Anikó, az egyesület főtitkára rövid beszédével nyitja meg, melyben hangsúlyozza a láthatatlan munka fontosságát, amit általában csak annak hiányában kezdünk el értékelni. Meglepetésként felolvassa a köztársasági elnök feleségének, Herczegh Anitának a köszöntő levelét, melyben elismerésével adózik az anyák heroikus, mindennapi küzdelméért. Programterven kívüli felszólalóként köszönti az egybegyűlteket a

FEFAF főtitkára, Maria Eltart, aki figyelmeztet: a láthatatlan munka fogalmát Európában gyakran azonosítják a feketemunkával, melyen változtatnunk kell. Ezt követően a délután házigazdájaként Márki László, az Európai Nagycsaládos Szövetség elnöke kéri pulpitushoz az előadókat.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!