hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Világszínvonal és egyedi igények
– ma már nem macska-egér harc

2014. 12. 01.
Szinte az ipari forradalom óta nem csodálkozunk azon, ha „szembejön velünk” az utcán – mondjuk a ked­venc ruhadarabunk. Csendben tudomásul vesszük a modern világ furcsa visszásságát, ami olykor pulóverünkön vagy szoknyánkon, máskor az autónkon testesül meg. Hol van az már, hogy elmegyünk a szabóhoz egy szép öltönyt varratni?

Az ipari, professzionális minőségért ugyanis mindannyian hajlandóak vagyunk egyedi igényeinket visszametszeni, ráadásul a tömeggyártott termékek ára olcsóbb is.

Nagyobb értékű tárgyaink vásárlásakor különleges kéréseinket jobb, ha figyelmen kívül hagyjuk, hiszen például az autóvásárlás költsége jóval meghaladhatja a családi kassza kapacitását, már csak néhány egyedi változtatás esetén is. Viszont a tömeggyártás felnőttkorában is felfedezhetők apró változások, és erre mutatnánk is egy példát!

Az óraiparra különösen igaz, hogy a vevők a termékek minőségét, precizitását szinte mindennél többre tartják, szeretik a jól bevált és megbízható márkákat. Ennek ellenére mégis szeretnének különleges ajándékokat vásárolni. Az egyedi igények kielégítésére a világmárkák nagyobb eseményekre vagy szponzorok kérésére sorszámozott, limitált karórákat bocsáta­nak ki. Locsmándi Zsolt, a Karóracentrum.hu üzlet tulajdonosa szerint az ilyen limitált modellek csak nagyon kevés vevőhöz jutnak el, és nem is olcsók. Viszont ő ebben meglátta az üzletet. Felvette a kapcsolatot több nagy óragyártó céggel, így alakult ki valami egészen érdekes kezdeményezés.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!