hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Magvas hadüzenet
Életmódváltással gyógyult meg a rákból a mestercukrász

2014. 10. 22.
Szalai János, a fővárosi Baross cukrászda vezetője néhány éve radikális döntést hozott, és a hagyományos alapanyagokat egészségesebbekkel váltotta fel. Tette mindezt azután, hogy étkezésének megváltoztatása révén gyógyíthatatlannak mondott betegségből épült fel. A mestercukrászt a részletekről kérdeztük.

– Öt éve voltam kivizsgáláson, amelyen az orvosok vastagbélrákot diagnosztizáltak. Műtét után a protokoll szerinti kezelést ajánlották, ehelyett én a drasztikus életmódváltás mellett döntöttem.

Mindez öt éve történt, most pedig egy fellendülőben lévő cukrászdát vezet. Mi történt eközben?

– Első ijedtségemben minden fellelhető anyagot elolvastam a betegségről, a kezelésekről. Nyilvánvalóvá vált, hogy változtatnom kell az eddigi életmódomon, táplálkozásomon. Úgy véltem, ha sikerül csökkentenem a daganatos sejtek energia-utánpótlását, elérem az immunrendszerem megerősítését, és ha abbahagyom az olyan haszontalan élelmiszerek fogyasztását, mint a finomított szénhidrátok, akkor esélyem lehet a gyógyulásra.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!