hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Álomból valóság
Esküvő, ahogy te szeretnéd

2014. 02. 16.
Idén 10. alkalommal került megrendezésre az egyik legnagyobb hazai Esküvői Kiállítás a Papp László Budapest Sportarénában az elmúlt hétvégén. A kiállítás egyik célja az volt, hogy a szakma elitje, képviselői számára az általuk nyújtott szolgáltatásokkal, tevékenységeikkel olyan fórumot biztosítsanak a házasulandó pároknak és hozzátartozóiknak, ahol felmérhetik a kínálatot, valamint megismerkedhetnek az év legújabb trendjeivel, tájékozódhatnak az árakról, újdonságokról.

A szervezőknek nem titkolt szándékuk volt, hogy átfogó képet adjanak a hazai piac nyújtotta lehetőségekről, hogy a családi események és alkalmak nagyobb hangsúlyt és megfelelő méltóságot kapjanak a mindennapjainkban. A kiállításon bőséges volt a választék, közel 400 kiállító közül válogathattak 8000 négyzetméteren a családi eseményre készülődők. A kiállítás programjaként hallhattunk az Újhullám Design képviselőjétől a legújabb frizura- és sminkdivatról, ízelítőt láthattunk a Bonjour Szalon legújabb menyasszonyi ruháiból, és a kitartóbbak meghallgathatták Szemere Bálint házassági tanácsadással kapcsolatos tájékoztatását. A nap folyamán különböző esküvői zenekarok,  DJ-k mutatták be a változatos zenei stílusban a repertoárjukat az odalátogatóknak.

Letisztult vonal

Esküvői ruháknál általában határozott elképzeléssel érkeznek a menyasszonyok. A csipkével díszített, abroncs nélküli, leegyszerűsített ruhák egy színes övvel vagy berakással a derék-  vagy csípőtájékon a legkedveltebbek. Az arák a letisztult, egyszerű organzából készült ruhákat preferálják, amin sem kő, sem díszítés nem található. A 2014-es esküvői ruha színdivat még mindig az ekrü – minél egyszerűbb, és minél elegánsabb kivitelben. Fejdíszítésnél divatban maradt a nagy fátyol, de szeretik újabban fejoldaldíszként egy óriási színes magnóliával díszíteni a menyasszonyt, illetve újra divatba jött az ötvenes években használt, Grace Kelly által sokat hordott, az arcba benyúló, kis archálóval tűzdelt fejdísz, mely stílust a Justin Alexander menyasszonyi ruhák képviselete szolgáltatja Magyarországon. A színes övekkel készült ruhákhoz a Rainbow Club által festhető, 64 féle színárnyalatban választható cipők a legkedveltebbek a fiatalabb menyasszonyok körében.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!