hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Óra, amit a sarkvidék tisztasága ihletett

2012. 12. 06.
Ha Vitus Bering közel 280 évvel ezelőtt (1728-ban) nem fedezi fel a nevéről elkeresztelt, Ázsiát Alaszkától elválasztó szorost, akkor a térség meghódítása is a későbbi időkre tolódott volna. Ezesetben pedig a kalandvágyó üzletember, René Kerskoy sem biztos, hogy a térségben landolt volna ejtőernyőjével, hogy ihletet nyerjen egy új márka megalkotására. Ilyen esetben pedig talán a Bering órák után is hiába érdeklődne a tisztelt olvasó…

A karcálló zafírüveggel ellátott, nemesacél vagy éppen kerámia tokba burkolt, Swarowski kristályokkal feldíszített Bering órák megalkotását ugyanis az Északi sark metszőhideg sarkvidéki levegője, a végtelen jégmező látványa, a táj rideg szépsége ihlette. Itt landolt ejtőernyőjével négy évvel ezelőtt  a kalandvágyó üzletember, René Kaerskoy, aki az  ismeretlen sarki világ kedvéért kiugrott a számára biztonságot jelentő helikopteréből. A sarkvidéken megtapasztalt új világ, az egyszerű, tiszta formák pedig ezután egy új óramárkában öltöttek testet, miután sikerült meggyőznie üzlettársait az új termék létjogosultságáról.

A Bering órák múltja tehát viszonylag fiatalnak tekinthető, megjelenését mégis kirobbanó üzleti siker követte. „Az ismeretlenségből tört elő, Németországban mégis már piacvezető márkának számít. S ahogy az üzletünkben is megjelent, attól a pillanattól fogva tőlünk is úgy viszik, mint a cukrot” – mondta lapunknak Locsmándi Zsolt, a Karóra Üzlet (www.karorauzlet.hu) alapítója/ügyvezetője, aki szerint a siker oka a minőségben és az esztétikumban együttesen keresendő. Manapság ugyanis a karórák feladata nem csupán az, hogy egzakt módon jelöljék az idő múlását, hanem az is , hogy – elérhető áron – az igényes öltözködés fontos darabjául is szolgáljanak. „Nálunk a fiatal korosztálytól a nagypapákig mindenki megtalálja a kedvére valót, ráadásul decembertől egy akciót is indítunk, amelynek keretében Bering órát lehet nyerni”  – egészítette ki az ügyvezető.

Új óra percek alatt!

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!