Videó: így kergette meg a Hetek munkatársát egy strucc
Videó: így kergette meg a Hetek munkatársát egy strucc

Sebestyén István

2020. 06. 23.
Bár vannak, akik a dínók távoli rokonaként tartják számon őket, a struccok nem veszélyes állatok. Legalábbis addig, amíg nem érzik fenyegetve a felségterületüket… A Drága Olvasónak viszonylag ritkán nyílik lehetősége arra, hogy bepillantson egy cikk, illetve videóriport elkészítésének kulisszái mögé.

Ez most kivétel lesz – ezzel is igyekszünk bizonyítani, hogy mi mindent megteszünk az Önök széleskörű tájékoztatása érdekében. Munkatársunk testi épsége kockáztatásával járt utána, hogy miért nem érdemes megsérteni egy strucc felségterületét.

Otthon ne próbálják ki, inkább nézzék meg az alábbi videót, amelyben egyébként szó esik arról is, hogy mennyire éri meg struccot tenyészteni (spoiler: eléggé), és kiderül, hogyan lehet egy egytojásos rántottával jóllakatni egy kisebb családot.

Nagy Sándor kiskunhalasi strucctenyésztő farmján jártunk.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!