hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kengyelfutó gyalogstrucc

Egy elszabadult strucc megtámadott egy autót, és őrült madárüldözésre késztette a ciprusi rendőröket. A madár egy a földközi-tengeri sziget fővárosához, Nicosiához közeli farmról lépett meg. A rendőröket azután riasztották a strucc szökését illetően, miután egy hölgy Mercedesének hátsó lökhárítójára és csomagtartójára ugrott. Azonnal két járőrautó indult el, hogy elejét vegye még több közlekedési dugó kialakulásának, de a háromszáz kilogrammos madarat végül közel két kilométerre a szökés helyszínétől, immár Ciprus elnökének, Tasszosz Papadopoulosznak a rezidenciája közelében tudták csak elfogni. A sziget egyébként – az elsősorban húsukért és tollukért tartott – struccok ezreinek ad otthont. (AFP)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetéssel vagy belépéssel tudja elérni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!